O nama

MAL – GAL Građevinarstvo osnovano je 1991 godine. Započeli smo sa radovima na adaptacijama i rekonstrukcijama građevina. Kroz godine rada uz upornost i želju širimo svoje djelatnosti te preuzimamo ulogu investitora i izvođača

Tijekom više od 20 godina poslovanja stekli smo iznimno iskustvo u gradnji objekata različitih namjena, u skladu s najvišim stručnim standardima. Za sve radove imamo stručno osposobljene djelatnike kao i svu potrebnu opremu za obavljanje svih navedenih radova te imamo Suglasnost Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za obavljanje istih.

MAL-GAL je zahvaljujući dobrim poslovnim investicijama izrastao u veliki obrt,koji zapošljava snalažljive i stručne djelatnike u svim građevinskim strukama. Rezultat našeg truda su stambene i poslovne građevine najviše kvalitete i godinama stvarano povjerenje naših kupaca.

Sjedište i ured poduzeća je u Ulica hrvatskih branitelja 4, Krapina, koji stoji kako ekonomska potpora poslovanju poduzeća.

Ako kupujete ili planirate graditi – adaptirati građevinski objekt uvjerite se da našim investitorima gradimo po europskim normama i standardima te nudimo najvišu uslugu u zadanim rokovima.